aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O Στρέπελ αδιαφορεί για τα λεφτά και την ηλικία

Ανόρθωση: O Στρέπελ αδιαφορεί για τα λεφτά και την ηλικία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για μία ακόμη αγωνιστική ο Γιούργκεν Στρέπελ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης κάτω από τα δοκάρια στον νεαρό Δημήτρη Δημητρίου. Ο 19χρονος πορτιέρε κατάφερε και απέναντι στην Ομόνοια να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στην Ανόρθωση και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τα φόντα να αναδειχθεί, αλλά και να καθιερωθεί.

Κάτι που άρχισε να συμβαίνει, αφού ο Ολλανδός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον Βάργκιτς, δείχνοντας με τον πλέον εμφαντικό τρόπο ότι δεν τον απασχολεί η ηλικία και το κασέ του κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά το ταλέντο και η προοπτική που βλέπει σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Θύμισε κάτι από Λαβόρδε

Ο Δημητρίου και απέναντι στην Ομόνοια έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του δεν έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αφού δεν βγήκαν τα μαρκαρίσματα, ειδικά από τον Ντουρίς, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ των γηπεδούχων. Σε γενικές γραμμές η Ανόρθωση δείχνει να κερδίζει μετά από πολλά χρόνια έναν Κύπριο τερματοφύλακα από τις ακαδημίες της και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος το βλέπει με θετικό μάτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ