aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Σίλντενφελντ, οι Ρώσοι και η θέση για Κυριάκου

Ανόρθωση: Ο Σίλντενφελντ, οι Ρώσοι και η θέση για Κυριάκου

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο επέστρεψε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μετά από ολιγοήμερο ταξίδι στην Κροατία, όπου πήγε με την οικογένεια του για διακοπές. Στην Ανόρθωση περιμένουν εντός της βδομάδας την απάντηση του Κροάτη αμυντικού στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για ανανέωση της συνεργασίας τους. Στο «στρατόπεδο» της «Κυρίας» είναι αισιόδοξοι για καταφατική απάντηση του έμπειρου στόπερ, τον οποίο ο Κετσπάγια διαμήνυσε ότι θέλει για στυλοβάτη της άμυνας και αυτό ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα πιο κοντά σε Σίλντενφελντ, μετά τη νέα συνάντηση!

Όσον αφορά τους Ρώσους της Όρενμπουργκ, η Ανόρθωση έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση, η οποία περιλαμβάνει προκαταβολή 300.000 ευρώ για την αποπληρωμή της μετεγγραφής του Μίχαλ Ντούρις και αναμένεται η αντίδραση των ανθρώπων της πρώην ομάδας του Σλοβάκου. Όσον αφορά τα σενάρια αποχώρησης του Φύτου Κυριάκου και τις πληροφορίες περί συμφωνίας του με την ΑΕΚ, στην Ανόρθωση δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία την δεδομένη στιγμή, μιας και προέχουν πιο σημαντικά ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει τις €150.000 και κλείνει για τρεις μήνες το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ