aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Ρισβάνης καθορίζει το πλάνο

Ανόρθωση: Ο Ρισβάνης καθορίζει το πλάνο

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Έτοιμος να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Ανόρθωσης και να καταγράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τον φοίνικα στο στήθος είναι ο Σπύρος Ρισβάνης. Το νέο απόκτημα της «Κυρίας» συμπεριφέρθηκε λες κι είναι μήνες στο «Αντώνης Καράς», αφού, από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην Κύπρο, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, έπαιξε στο δίτερμα και δείχνει σιγά – σιγά να μαθαίνει τα θέλω του προπονητή του. Για τους θαμώνες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Αμμοχώστου δεν θα ήταν έκπληξη αν πάρει χρόνο συμμετοχής στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Εφόσον ανάψει το πράσινο φως για τον βαθμό ετοιμότητάς του στον τομέα της φυσικής κατάστασης, σε ένα πιθανό σενάριο θα είναι ακόμη και στην ενδεκάδα.

Οι κυανόλευκοι έδειξαν ότι ξεπέρασαν το σοκ της ήττας (με ανατροπή του 2-0) από τον Απόλλωνα, ανήμερα των Φώτων επανήλθαν στις νίκες με το 1-0 του Εθνικού Άχνας και σήμερα πάνε στο Μακάρειο με ανανεωμένο το ηθικό και με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Στη 19η αγωνιστική και στην 4η θέση, στο -6 από την κορυφή, τα περιθώρια απωλειών έχουν στενέψει επικίνδυνα. Αναμετρήσεις όπως η σημερινή δεν τις λες «ζωής ή θανάτου», αλλά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για τη συνέχεια.

Τα προβλήματα λίγο πολύ είναι γνωστά. Ο Οκριασβίλι συμπληρώνει δύο μήνες εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού, ενώ θα απουσιάσει και ο Μαργκάσα για να εκτίσει την ποινή από τις τρεις κίτρινες κάρτες. Ως εκ τούτου, ο Αρτυματάς θα επανέλθει στην ενδεκάδα στη μεσαία γραμμή και ανάλογα με τις προθέσεις του Τιμούρ Κετσπάγια για τον Ρισβάνη θα συμπληρωθεί το παζλ για τις υπόλοιπες θέσεις, χωρίς να αναμένονται σούπερ εκπλήξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ