aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O Ράγιος το είχε ξανακάνει στη Λέιδα!

Ανόρθωση: O Ράγιος το είχε ξανακάνει στη Λέιδα!

Μία καλή εμφάνιση κι ένα καλό αποτέλεσμα σε ένα φιλικό δεν επιλύουν σοβαρά προβλήματα, αλλά αποτελούν έναν κρίκο στην αλυσίδα της αισιοδοξίας και της δυναμικής για τη δημιουργία καλού κλίματος. Αυτό είναι ίσως και το πιο ουσιαστικό κέρδος της προχθεσινής φιλικής αναμέτρησης της Ανόρθωσης απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Με αντίπαλο μία ομάδα μικρότερης κατηγορίας, ούτε τα πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο ούτε τα τέσσερα γκολ του Ράγιος σε ένα 25λεπτο είναι αρκετά για να τρελάνουν κόσμο. Ωστόσο, είναι ένα γεγονός που καταγράφεται στα συν των κυανόλευκων. Αν και λείπουν αρκετοί παίκτες λόγω των υποχρεώσεων σε εθνικές ομάδες, εντούτοις, υπάρχει (άλλος) ένας κορμός που μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να είναι αποτελεσματικός.

Για τον Ράγιος ιδιαίτερα, επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι είναι σε εξαιρετικό… φεγγάρι κι έχει την πιο στενή σχέση με τα δίχτυα που είχε ποτέ. Το επιβεβαιώνουν και τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα και τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε στο προχθεσινό φιλικό. Σε επίσημο ματς το ‘χει ξανακάνει άλλη μια φορά, αλλά πρέπει να πάμε καμιά δεκαριά χρόνια πίσω. Όταν ήταν νεότερος, στη σεζόν 2010-11, έπαιζε στη Λέιδα. Στις 16 Ιανουαρίου 2011, σε εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Γκραμενέτ, η Λέιδα νίκησε με 5-0 και ο Ρούβεν Ράγιος πέτυχε τα πρώτα τέσσερα τέρματα (5’, 15’, 22’, 52’).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ