aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Πόποβιτς έστειλε «sms»

Ανόρθωση: Ο Πόποβιτς έστειλε «sms»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν σημαντικές και καθοριστικές εξελίξεις στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ανόρθωση για να φέρει τον Ντένις Πόποβιτς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πόποβιτς βρίσκεται σε συχνή επαφή με τον Κετσπάγια και μάλιστα φαίνεται να του έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: «Κόουτς, μόλις μείνω ελεύθερος και τα βρω στο οικονομικό με τη Ζυρίχη, έρχομαι». Με αυτά τα δεδομένα, όλα δείχνουν ότι ο Σλοβένος μέσος θα καταλήξει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Ήδη, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει στο οικονομικό και πιθανότατα και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του. Αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, τότε μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις και θα έρθει στην Κύπρο. Όταν αναφερόμαστε σε απρόοπτα, εννοούμε να μπει άλλη ομάδα σφήνα και να προσφέρει ένα πολύ πιο δελεαστικό οικονομικό πακέτο στον ποδοσφαιριστή ή να μην τα βρει ο ίδιος με τη Ζυρίχη, με την οποία, όμως, όπως φαίνεται, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής δεν θα αργήσει να μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στο νησί μας και να συνεργαστεί εκ νέου με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Αυτό θέλει και ο ίδιος. Η Ζυρίχη την Τετάρτη θα μεταβεί στην Τουρκία για μίνι προετοιμασία και στόχος του Πόποβιτς είναι το θέμα να κλείσει πριν φύγει η ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει άμεσα στην Κύπρο και, αν είναι δυνατό, να τεθεί και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ακόμη και για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μαργκάσα αν έρθει νωρίς μέσα στη βδομάδα, ο Σλοβένος διεθνής δεν αποκλείεται να είναι και στην αποστολή.

Απ’ εκεί και πέρα η τεχνική ηγεσία δεν θα βιαστεί για δεύτερη μετεγγραφική κίνηση. Αν βρεθεί κάτι καλό και αξιόλογο, με ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρονών, θα γίνει κίνηση. Αξιολογούνται και θα αξιολογηθούν κι άλλες περιπτώσεις, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Να κλείσει οριστικά ο Πόποβιτς και θα εντατικοποιηθούν και οι προσπάθειες για παίκτη κάτω των 22.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ