aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Πάρντο θέλει, ο Γιωργαλλίδης περιμένει κι ο Τιμούρ το σκέφτεται

Ανόρθωση: Ο Πάρντο θέλει, ο Γιωργαλλίδης περιμένει κι ο Τιμούρ το σκέφτεται

Η απόκτηση δύο μέσων αποτελούν την προτεραιότητα του Τιμούρ Κετσπάγια στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μετά τις συμφωνίες με τους Άντερσον Κορέια, Τσαρλς Ελουντού και Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν ο Γεωργιανός προπονητής της «Κυρίας» επικεντρώνεται στις προσθήκες ενός δημιουργικού μέσου, «οκταριού» κατά την ποδοσφαιρική διάλεκτο, και επιτελικού μέσου ως… αντι-Ράγιος.

Στόχος του 50χρονου προπονητή είναι να βρεθούν οι εκλεκτοί σύντομα και να βρίσκονται με την έναρξη της προετοιμασίας στις 22 Ιουνίου. Το γεγονός πως τα πλείστα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη δυσχεραίνουν το έργο του Τιμούρ Κετσπάγια, επομένως δεν αποκλείεται να τηρηθεί στάση αναμονής σε περίπτωση που εξευρεθούν περιπτώσεις παικτών που πληρούν τις προδιαγραφές.

Ανοικτό παραμένει το θέμα τερματοφύλακα. Λόρια και Παπαδόπουλος συνεχίζουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Αντώνη Γιωργαλλίδη. Ο Κετσπάγια κάνει σκέψεις ενίσχυσης με άλλον ένα πορτιέρε, όμως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση. Ο Ούρκο Πάρντο μιλώντας πρόσφατα στον Super Sport FM δήλωσε θετικός στην προοπτική μετεγγραφής του στην Ανόρθωση, αν και επισήμως δεν έχει γίνει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στην «Κυρία» αξιολογούν περιπτώσεις τερματοφυλάκων κάτω των 22 ετών, ενώ ο Αντώνης Γιωργαλλίδης περιμένει τις αποφάσεις της τεχνικής ηγεσίας και οι πιθανότητες να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο είναι με το μέρος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ