aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο παίκτης που κέντρισε το ενδιαφέρον του Τιμούρ

Ανόρθωση: Ο παίκτης που κέντρισε το ενδιαφέρον του Τιμούρ

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Τιμούρ Κετσπάγια είναι και ο Βόσνιος Γιασμίν Στσουκ. Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου με έφεση στα ανασταλτικά του καθήκοντα κι είναι στέλεχος της τουρκικής Ερζουρούμσπορ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας κι έχει συμπαίκτη τον Μίκαελ Ποτέ.

Ο Στσουκ θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος, αφού έχει φουλ λεπτά συμμετοχής στις τρεις τελευταίες σεζόν. Φέτος είχε 25 συμμετοχές, 1.757 λεπτά και 4 γκολ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος Βόσνιος είναι μία από τις μετεγγραφικές επιλογές του Κετσπάγια, αλλά επειδή έχει υποχρεώσεις δεν μπορεί να δώσει οριστική απάντηση στο ενδιαφέρον της «Κυρίας».

Δεν αποκλείεται επίσης να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα αν η Ερζουρούμσπορ εξασφαλίσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας. Ο Σιουκ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρα του στην Τσεχία, αρχικά με τα χρώματα της Μλάντα Μπόλεσλαβ και για μιάμιση σεζόν στη Σλάβια Πράγας πριν μετεγγραφεί στην Τουρκία.

Κι ενώ το ψάξιμο για την ενίσχυση συνεχίζεται, οι κυανόλευκοι άρχισαν προπονήσεις στις Πλάτρες. Σιγά-σιγά οι κυανόλευκοι θα μπουν στην… κανονικότητα της νέας περιόδου με διπλές προπονήσεις έτσι ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες για τις υποχρεώσεις εντός και εκτός Κύπρου. Την τρέχουσα εβδομάδα δεν θα δώσει το «παρών» του στις προπονήσεις ο Ρενάτο Μαργκάσα, καθώς προ ημερών επέστρεψε από την Πορτογαλία και τέθηκε σε αυτοπεριορισμό. Η Ανόρθωση δεν θέλει να ρισκάρει με την υγεία κανενός και έτσι αποφασίστηκε όπως μείνει στο σπίτι για το απαραίτητο χρονικό διάστημα που απαιτείται. Ο Πορτογάλος αναμένεται να δώσει το «παρών» του στις προπονήσεις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ