aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο «οδηγός» του Κετσπάγια για τις μετεγγραφές

Ανόρθωση: Ο «οδηγός» του Κετσπάγια για τις μετεγγραφές

Εάν ισχυριστεί κανείς ότι πιάστηκε εξ απροόπτου διαβάζοντας το πρωί της Πέμπτης το δημοσίευμα στο Ισραήλ που φέρει τους Γκουράμ Κάσια και Βάκο Γκβίλια στη μετεγγραφική λίστα του Τιμούρ Κετσπάγια μάλλον ψεύδεται. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «GOAL.GE» εάν ο Γεωργιανός προπονητής υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση θα ρίξει δίχτυα για απόκτηση των δύο συμπατριωτών του.

Πρόκειται για τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό Γκουράμ Κάσια και τον 26χρονο μέσο (αγωνίζεται «οκτάρι» και «δεκάρι») Βάκο Γκβίλια. Είτε ντυθούν στα κυανόλευκα είτε όχι (διαβάστε εδώ για το τι ισχύει) από νωρίς στη μετεγγραφική περίοδο φανερώνεται ο «οδηγός» του Κετσπάγια στον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γεωργιανός θ’ ακολουθήσει τη δοκιμασμένη συνταγή της ενίσχυσης με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Θα εμπιστευθεί συμπατριώτες του, όπως έπραξε και στα δύο προηγούμενα Καλοκαίρια, αλλά και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Κύπρο τη λήξασα σεζόν. Στη μετεγγαρφική του λίστα είναι ορισμένοι Κύπριοι (Αντωνιάδης, Ρουσιάς) αλλά και ξένοι που είτε έμειναν ελεύθεροι από άλλες ομάδες είτε θα αποχωρήσουν.

Σύντομα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές στο νέο διετές συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια, ώστε να ανοίξει και επίσημα το κεφάλαιο προγραμματισμός, καθώς θα υπάρχει μπόλικη δουλειά να γίνει ώστε να είναι η Ανόρθωση ισχυρή και διεκδικήτρια όλων των στόχων της σε Κύπρο και Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ