aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο «Νίντζα» έτοιμος για βασικός

Ανόρθωση: Ο «Νίντζα» έτοιμος για βασικός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Φανέλα βασικού μετά την πρεμιέρα με την ΑΕΛ ετοιμάζεται να πάρει ο Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο τραυματισμός του Ρενάτο Μαργκάσα θα τον αφήσει εκτός σίγουρα από τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα μιας και τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση και χάνει το ντέρμπι της Αμμοχώστου και την ευκαιρία να αναμετρηθεί με την πρώην του ομάδα. Εκτιμάται ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα και θα προσπαθήσει να είναι διαθέσιμος ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η καλύτερη «έκδοση» του Ράγιος είναι μακριά. ‘Η μήπως όχι;

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ήδη στο μυαλό του την εναλλακτική λύση για τον Μαργκάσα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα το Σάββατο, αν και υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές στη συγκεκριμένη θέση. Όπως για παράδειγμα οι Βασιλακάκης, Κοφί και Ιωάννου, όμως με όσα δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ο Κετσπάγια, ο Νταουσβίλι είναι ο επικρατέστερος.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Μαργκάσα πάει στον αξονικό τομογράφο

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία είναι ότι χθες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό οι Σελίν και Οκριασβίλι, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Σελίν τη θέση ουσιαστικά του Εγγλέζου, που τα πήγε πολύ καλά με τον Ολυμπιακό, και ο Οκριασβίλι τη θέση του Ντούρις, που πήρε και κλήση για την εθνική ομάδα της Σλοβακίας. Με τρία γκολ σε δυο ματς είναι δύσκολο να βγει ο Ντούρις από την ενδεκάδα, έτσι ίσως ο Οκριασβίλι μείνει στον πάγκο και να παίξει στο επόμενο ματς με τον Εθνικό, όπου ο Ντούρις θα προέρχεται και από υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και θα έχει μία παραπάνω κούραση στα πόδια. Όπως συνηθίζει ο Κετσπάγια στις προπονήσεις δεν δείχνει ιδιαίτερα τα πλάνα και τις σκέψεις του και κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει ακόμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ