aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο νέος διακανονισμός για τον Ντούρις και τα ανοίγματα

Ανόρθωση: Ο νέος διακανονισμός για τον Ντούρις και τα ανοίγματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ανδρέας Παντελή επέστρεψε χθες από τη Ρωσία, μετά τις επαφές που είχε με τους παράγοντες της Όρενμπουργκ για την εξόφληση των 600.000 ευρώ από την αγορά του Ντούρις. Επίσημα δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση, όμως όπως διαρρέει, ο πρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας» έχει έρθει σε νέο διακανονισμό με τους Ρώσους για εξόφληση του ποσού με στόχο να αποφύγει τυχόν κυρώσεις από την αθέτηση της μεταξύ τους συμφωνίας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κάτι συμβαίνει με τον Μπουρ, ενημερώθηκε ο Βάργκιτς

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι πολύ μεγάλη η οικονομική «τρύπα» που θα έχει η Ανόρθωση στo τέλος της σεζόν. Όπως γράψαμε και χθες, το έλλειμμα υπολογίζεται να εκτοξευθεί στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα με αγορές ποδοσφαιριστών, η προφορά υψηλών συμβολαίων, η αποτυχία της Ευρώπης, οι μεγάλες οφειλές σε ατζέντηδες και η απογοητευτική πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου κινδυνεύει ακόμη και να μείνει εκτός εξάδας, είναι μερικοί από τους λόγους που θα φέρουν το έλλειμμα σε αυτά τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ