aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο μοναδικός απών και ο Κετσπάγια που ξέρει να βρίσκει λύσεις

Ανόρθωση: Ο μοναδικός απών και ο Κετσπάγια που ξέρει να βρίσκει λύσεις

Με τα ίδια αγωνιστικά δεδομένα συνεχίζει την προετοιμασία της η Ανόρθωση. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια είχε πρωινή προπόνηση χθες και δεν συμμετείχε μόνο ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος θα απέχει των επόμενων προπονήσεων και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Οι Σελίν και Οκριασβίλι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό, είναι διαθέσιμοι και εναπόκειται πλέον στον προπονητή τους αν θα τους χρησιμοποιήσει ή αν θα τους κρατήσει στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα τρία θέματα της εταιρείας

Μία πιθανότητα είναι να δώσει φανέλα βασικού στον Σελίν και να αφήσει στον πάγκο τον Οκριασβίλι, ενώ τη θέση του Μαργκάσα στο κέντρο πιθανόν να πάρει ο Νταουσβίλι. Άλλωστε, ο Γεωργιανός μέσος αποτελεί την πρώτη αλλαγή του Κετσπάγια όταν θέλει να φρεσκάρει το κέντρο του και αυτός φαντάζει το φαβορί για να τον αντικαταστήσει. Η αλήθεια είναι ότι στη μεσαία γραμμή η Ανόρθωση έχει πολλές λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο «Νίντζα» έτοιμος για βασικός

Δίχως αμφιβολία η απουσία του Μαργκάσα είναι σημαντική μιας και τα τρεξίματα του δεν τα βρίσκεις εύκολα σε άλλους παίκτες, όμως ο Κετσπάγια έχει δείξει ότι ξέρει να βρίσκει λύσεις στα όποια προβλήματα προκύπτουν. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και τώρα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα με στόχο το τρίποντο και την παραμονή στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ