aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Μίχα, η ρήτρα και η επιθυμία

Ανόρθωση: Ο Μίχα, η ρήτρα και η επιθυμία

Οι συμπατριώτες του δεν τον ξεχνούν. Συχνά-πυκνά, ρεπορτάζ από το Ισραήλ κάνουν την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο, έχοντας επίκεντρο τον Ντορ Μίχα και την πιθανολογούμενη επιστροφή του στα πάτρια εδάφη του.

Η Ανόρθωση έχει μεν συμβόλαιο μαζί του έως τον Ιούνιο του 2022, περιλαμβάνει δε ρήτρα ύψους €100.000 για κάθε ενδιαφερόμενο. Ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ της γειτονικής χώρας.

Από εκεί και πέρα, ασφαλώς πολλά θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του ιδίου. Τον περασμένο Ιανουάριο ήχησαν Σειρήνες για επαναπατρισμό του, ωστόσο, όπως διέρρευσε, προτίμησε να παραμείνει κάτοικος Λάρνακας.

Είναι αλήθεια πάντως πως οι φίλοι της «Μεγάλης Κυρίας» περίμεναν περισσότερα από τον Ισραηλινό μέσο. Το βιογραφικό του, τα πέντε πρωταθλήματά του με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι αριθμοί του (ασίστ-γκολ), άνοιξαν την όρεξη στους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου.

Εντούτοις, ο Μίχα δεν έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν ανάμεσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές της. Εάν παραμείνει ωστόσο, λαμβάνοντας μέρος στην προετοιμασία από την αρχή και καλύτερα προσαρμοσμένος στο κυπριακό πρωτάθλημα, είναι πιθανόν να προσφέρει περισσότερα στην επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ