aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Μίχα «έκοψε» Χριστοδουλόπουλο, δεύτερη μετεγγραφή στα μετόπισθεν

Ανόρθωση: Ο Μίχα «έκοψε» Χριστοδουλόπουλο, δεύτερη μετεγγραφή στα μετόπισθεν

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν και… πάει. Το όνομα του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού του Ατρόμητου προτάθηκε στην Ανόρθωση με τον Τιμούρ Κετσπάγια να βλέπει «ζεστά» το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην ομάδα της Αμμοχώστου, όμως η περίπτωσή του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με το μέλλον του Ντορ Μίχα στην ομάδα.

Ο Ισραηλινός μέσος ήταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων του Ισραήλ που ήθελαν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και έτσι στην ομάδα της Αμμοχώστου άρχισαν να προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να πορευτούν χωρίς τον ισραηλινό μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του Active (107,4 & 102,5) και της εκπομπής «Βάλε ένα γκολ» ο Ντορ Μίχα ξεκαθάρισε στην τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της Ανόρθωσης ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στην πατρίδα του πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Επομένως, η περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που εξετάστηκε από τους κυανόλευκους μπήκε στο «συρτάρι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η δεύτερη μετεγγραφή της Ανόρθωσης, μετά τον Σπύρο Ρισβάνη, θα αφορά τη μεσοαμυντική γραμμή με την σκέψη απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού να ωριμάζει ολοένα και περισσότερο στο μυαλό του Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για το κατά πόσο θα αφορά ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο Α, κάτι που εάν γίνει αναπόφευκτα θα προκύψει άλλη μια αποχώρηση από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ