aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Μανθάτης... γέμισε τα παπούτσια του Οκριασβίλι

Ανόρθωση: Ο Μανθάτης… γέμισε τα παπούτσια του Οκριασβίλι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μυϊκός είναι ο τραυματισμός του Τορνίκε Οκριασβίλι και δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε και στον αγώνα με τη Δόξα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έτσι, ο Τιμούρ Κετσπάγια καταστρώνει το πλάνο του χωρίς τον Γεωργιανό ακραίο επιθετικό, ο οποίος θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αρχές Νοεμβρίου.

Στα ευχάριστα είναι ότι ο Μανθάτης, ο οποίος κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο ντέρμπι με την Ομόνοια, είχε πολύ καλή παρουσία τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά.  Πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισε στο παιχνίδι με τους «πράσινους» και ο Μπεράτ Σαντίκ. Ο Φινλανδός επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως η ζημία δεν είναι τέτοια που θα του στερήσει τη συμμετοχή κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Παρά την ισοπαλία με την Ομόνοια, η ομάδα της Αμμοχώστου παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια και υπάρχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Η προσοχή στο «Αντώνης Καρράς» στράφηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον «πάτο» της βαθμολογίας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και ο Κετσπάγια ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Καταργεί τον… κανόνα και χαμογελά

Απέναντι στην Ομόνοια η ομάδα της Αμμοχώστου δημιούργησε 11 τελικές προσπάθειες, γεγονός που περνάει στα θετικά της εμφάνισης.  Το ότι δεν τις εκμεταλλεύθηκε και έμεινε «άσφαιρη» ήταν ίσως το μοναδικό αρνητικό  στην αγωνιστική λειτουργία της «Κυρίας». Στα αξιοσημείωτα καταγράφεται, επίσης, το γεγονός πως σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος οι αντίπαλοι πέτυχαν μόλις δύο γκολ, ενώ έφτιαξαν ελάχιστες κλασσικές ευκαιρίες. Αυτό είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και στις προπονήσεις, με την τεχνική ηγεσία να έχει καταφέρει να «δέσει» εξαιρετικά όλες τις γραμμές. Βργκοτς και Σίλντενφελντ αν και είναι ένα σχετικά… αργό αμυντικό δίδυμο, αφού δεν διακρίνονται για την ταχύτητά τους, είναι απροσπέλαστοι και «έδεσαν» εξαιρετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ