aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Λουιζάο «απειλεί» τον Ίνγκελσον, συμβόλαιο στον Κβιλιτάια

Ανόρθωση: Ο Λουιζάο «απειλεί» τον Ίνγκελσον, συμβόλαιο στον Κβιλιτάια

Ο Γκιόργκι Κβιλιτάια είναι ο αντικαταστάτης του Νίκα Κατσαράβα στη γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης. Στον Γεωργιανό επιθετικό στάλθηκε ήδη συμβόλαιο συνεργασίας και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η μετεγγραφή του με τη μορφή δανεισμού από τη Γάνδη. Η ομάδα της Αμμοχώστου «τρέχει» στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου και για την απόκτηση ενός μέσου για τον Κατάλογο Β με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ξεχωρίζει δύο περιπτώσεις.

Πέραν του Σουηδού Σβάντε Ίνγκελσον (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) προτάθηκε και αξιολογήθηκε θετικά και ο Βραζιλιάνος Λουιζάο, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο. Για να ακριβολογούμε, έπαιξε 64 φορές με τη δεύτερη ομάδα των «δράκων» και μία με την ανδρική.

Τη λήξασα σεζόν ο 22χρονος ανασταλτικός μέσος παραχωρήθηκε δανεικός στην Βόρσκλα Ουκρανίας (20 συμμετοχές). Ο Ίνγκελσον έχει προβάδισμα έναντι του Λουιζάο, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Διαβάστε επίσης: Απαντά με καταγγελίες σε Αστυνομία και ΚΟΠ ο Χαμπουλλάς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ