aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Ο Λόρια κερδίζει το «στοίχημα», «κόπηκε» ο Σελίν

Aνόρθωση: Ο Λόρια κερδίζει το «στοίχημα», «κόπηκε» ο Σελίν

Με τον Γκιόργκι Λόρια μεταβαίνει στο Τσίρειο για το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ η Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας προπονήθηκε χωρίς να νιώσεις ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Τιμούρ Κετσπάγια.

Από την στιγμή που ιατρικά κρίνεται «ετοιμοπόλεμος» δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρει γάντια βασικού από τον συμπατριώτη του προπονητή. Σε περίπτωση που ο τεχνικός της «Κυρίας» δεν θελήσει να ρισκάρει τότε την εστία της Ανόρθωσης θα υπερασπιστεί ο Παπαδόπουλος, ενώ θυμίζουμε ότι διαθέσιμος είναι και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Δεν υπολογίζεται ο Γεβγέν Σελίν, ο οποίος στην προσπάθεια του να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες της τεχνικής ηγεσίας ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και μπήκε στο ιατρικό δελτίο. Ράγιος και Στυλιανού, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα υπολογίζονται κανονικά. Εκτός είναι ο Μαργκάσα, ο οποίος τέθηκε εκτός προπονήσεων για διάστημα 3-4 εβδομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ