aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο λόγος που πλήρωσε για ιδιωτικό τζετ!

Ανόρθωση: Ο λόγος που πλήρωσε για ιδιωτικό τζετ!

Eπειδή το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ομόνοια θεωρείται σημαντικό, καταβάλλεται προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές να επικεντρωθούν στα καθήκοντά τους και να παρουσιαστούν πανέτοιμοι.

Στο πλαίσιο αυτό ήταν και η απόφαση της διοίκησης της Ανόρθωσης να φέρει στην Κύπρο του Γεωργιανούς διεθνείς (Οκριασβίλι, Νταουσβίλι, Λόρια και Κατσαράβα) με ιδιωτικό τζετ! Με κανονικές πτήσεις θα έφταναν στη Λάρνακα σήμερα το βράδυ κι έτσι κρίθηκε απαραίτητο να δαπανήσουν κάτι παραπάνω, αλλά να προλάβουν να κάνουν δύο προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Στις προπονήσεις θα συμμετάσχουν κανονικά και οι Αμπαρζτουμίαν και Χριστοφή που δεν αποκόμισαν οποιοδήποτε πρόβλημα από τις διεθνείς συμμετοχές τους. Μοναδικός βραχνάς για το ντέρμπι είναι η ετοιμότητα του Κωστά Αρτυματά που έχασε τα ματς της Εθνικής Κύπρου λόγω τραυματισμού.

Το πρόσφατο φιλικό της Ανόρθωσης στη Σωτήρα (νίκησε 4-0 τον Ονήσιλο), βοήθησε τον Τιμούρ Κετσπάγια να κρατήσει «ζεστούς» τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και ταυτόχρονα να πάρουν αγωνιστικά λεπτά (έστω σε φιλικά ματς) οι Χουσμπάουερ και Μανιάς. Ο τελευταίος «ζεστάθηκε» για τα καλά, αφού πέτυχε τέσσερα τέρματα κι έδειξε ότι ξέρει τη δουλειά του γκολ. Ο Γεωργιανός τεχνικός περίμενε πώς και πώς την ολοκλήρωση των αγώνων του Πρωταθλήματος Εθνών για να επιστρέψουν οι διεθνείς ώστε να «φουλάρει» την προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ