aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο λόγος που δεν έγινε η συνάντηση σωματείου-Πουλλαΐδη και οι όροι

Ανόρθωση: Ο λόγος που δεν έγινε η συνάντηση σωματείου-Πουλλαΐδη και οι όροι

Αυτό της… έλειπε. Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης ψάχνει οικονομικούς πόρους ώστε να απαλλαχτεί από τις υποθέσεις που την ταλαιπωρούν, ενώ η… καθυστέρηση από το σωματείο για υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης (MoU) προστέθηκε σαν άλλο ένα εμπόδιο.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης αναμένει την σχετική υπογραφή ώστε να του επιστραφούν οι μετοχές (21%) και έπειτα να «ρίξει» πολύτιμό χρήμα στο ταμείο της «Κυρίας». Η προφορική συμφωνία με Όρενμπουργκ, Λέβι, Λαβόρδε είναι δεδομένη, όμως πρέπει να αρχίσουν οι αποπληρωμές ώστε η ομάδα της Αμμοχώστου να απαλλαχτεί ουσιαστικά από το αυτές τις σοβαρές υποθέσεις που την ταλαιπωρούν εδώ και μήνες.

Διαβάστε επίσης: Λοΐζου: «Κάποιοι δημιουργούν κλίμα αντιπαράθεσης»

Επομένως, το σωματείο καλείται να κινηθεί άμεσα ώστε να μην προκύψουν νέες δυσάρεστες εκπλήξεις στο οικοδόμημα της «Κυρίας», γι’ αυτό και έχει διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι έτοιμος να δώσει τα χρήματα που απατούνται και έχουν συμφωνηθεί, ωστόσο αυτό θα προκύψει μόνο μετά την υπογραφή του ΜοU. Η ρευστότητα στο ταμείο της Ανόρθωσης είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, γι’ αυτό και ο χρόνος πιέζει…

Ο πρόεδρος του σωματείου, Λοΐζος Λοΐζου, τοποθετήθηκε σχετικά με το πιο κάτω και ξεκαθάρισε: «Ο σύλλογος από την πρώτη στιγμή ήταν και παραμένει έτοιμος να επιστρέψει στον κ. Πουλλαΐδη το 21% των μετοχών για να αναλάβει άμεσα την διαχείριση της εταιρείας. Δεν αρνήθηκε ότι θα αναλάβει την εταιρεία και την συμπάθεια και αγάπη του για την Ανόρθωση. Απλά πέραν από το να πάρει πίσω το 21% έβαλε στο τραπέζι και κάποιους όρους τους οποίους συζητάμε. Χθες είχαμε μια προγραμματισμένη συνάντηση με τους συνεργάτες του κ. Πουλλαΐδη και θεωρούσαμε ότι θα ήταν καταληκτική και ακυρώθηκε για κάποιους λόγους. Δεν είναι σε θέση ο συνεργάτης του για την ώρα λόγω προβλήματος υγείας για να συναντηθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ