aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Λέβι ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε

Ανόρθωση: Ο Λέβι ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τι κι αν η Ανόρθωση είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ο παίκτης δεν την ενδιαφέρει; Τι κι αν η διοίκηση είχε μείνει απογοητευμένη από τη στάση του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων που είχαν, αφού ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του σε άλλο πρωτάθλημα; Φαίνεται ότι η δυστοκία στο να βρεθεί κάτι καλύτερο για το αριστερό άκρο της άμυνας οδήγησε την «Κυρία» ξανά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Όλοι συμφωνούν ότι ξέρει μπάλα ο Κάτσαρ

Ο Λέβι ζύγισε τα δεδομένα και αφού είδε ότι ο Κόρχουντ είναι ελεύθερος και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επικοινώνησε με τον πρόεδρο και του εξέφρασε την πρόθεση να έρθει στην «Κυρία», το θέμα φαίνεται να τελειώνει. Ο Ούγγρος αμυντικός αναμενόταν χθες βράδυ στην Κύπρο για τις τελικές επαφές και αν όλα πάνε καλά, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κάτι σαν τον Σιεού ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Κατσάρ

Ο Κόρχουντ είναι 29 χρόνων, είναι διεθνής με την Εθνική Ουγγαρίας και ο Λέβι τον γνωρίζει αρκετά καλά, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Μπερ Σέβα. Συνολικά είχε 31 συμμετοχές σε αυτά τα δύο χρόνια, με την περσινή σεζόν να μην ήταν τόσο γεμάτη για τον ίδιο, αφού έπαιξε μόλις σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως είχε αρκετές συμμετοχές στα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ που έδωσε η Χάποελ Μπερ Σέβα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Φιλικά για τον Λαβόρδε

Ο Κόρχουντ είναι πιθανό να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο και μόλις γίνει αυτό θα πιάσει άμεσα δουλειά. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην Ντέμπρετσεν όπου σε 8,5 χρόνια στην πρώτη ομάδα είχε συνολικά 151 συμμετοχές και επτά γκολ. Έρχεται με στόχο να «απελευθερώσει» τον Πράνιτς, αλλά και να του δώσει στηρίγματα.

Διαβάστε επίσης: Έτσι προετοιμάζονται τα αναπτυξιακά τμήματα της Κυρίας (video)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ