aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο για τον Ρόνι Λέβι…

Ανόρθωση: Ο κόσμος το ‘χε τούμπανο για τον Ρόνι Λέβι…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αν και για τον πλείστο κόσμο ήταν αναμενόμενο το διαζύγιο, για τον Ρόνι Λέβι ήρθε ξαφνικό λόγω της στήριξης που του έδειχνε ο Ανδρέας Παντελή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μάλιστα, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ήθελε να περάσει το εντός έδρας ματς με τον ΑΠΟΕΛ (6/10) και αναλόγως να παρθεί η απόφαση. Τελικά, όμως, προτιμήθηκε η αλλαγή πριν από το ντέρμπι, με την ελπίδα ότι θα αποδειχθεί ευεργετική για τη «Μεγάλη Κυρία».

Διαβάστε επίσης: Ο Λέβι παρέδωσε τη… σκυτάλη στον δικηγόρο του

Στόχος της Ανόρθωσης είναι να έχει νέο προπονητή στο ντέρμπι του με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (6/10). Οι ιθύνοντές της ποντάρουν πολύ στην αλλαγή κλίματος και αν δικαιωθούν με συνδυασμό καλής εμφάνισης και νίκης, θα είναι η ιδανική νέα αρχή για τη «Μεγάλη Κυρία».

Όσον αφορά στον Σίμο Ταραπουλούζη, η πρόθεση των παραγόντων της Ανόρθωσης είναι να παραμείνει στο τεχνικό τιμ και με την έλευση του νέου τεχνικού. Ωστόσο, ο ίδιος σκέφτεται να αποχωρήσει μετά την αποδέσμευση του Ρόνι Λέβι. Το έχει ως αρχή στη ζωή του αυτό. Πάντως, οι διοικούντες τον σύλλογο προτίθενται να κάνουν προσπάθεια για να τον πείσουν να παραμείνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ