aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κοφί έγινε... Κατσαράβα και κοιτάζει για μετεγγραφή

Ανόρθωση: Ο Κοφί έγινε… Κατσαράβα και κοιτάζει για μετεγγραφή

Οδεύουμε προς την μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου και είναι δεδομένο πως θα προκύψουν εξελίξεις σχετικά με αποχωρήσεις και μετεγγραφές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νεότερα προκύπτουν από το στρατόπεδο της Ανόρθωσης σχετικά με το μέλλον του Κοφί.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» δεν είναι ευχαριστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει από τον Τιμούρ Κετσπάγια καθώς κατέγραψε μόλις 85 λεπτά συμμετοχής σε 8 αγώνες, ενώ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (αντέδρασε άσχημα όταν αντικαταστάθηκε σε παιχνίδι) έμεινε εκτός αποστολής από το επόμενο ματς των κυανόλευκων. Είναι ξεκάραθο πως δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του προπονητή του.

Ο Κοφί ψαχνόταν από το Καλοκαίρι ώστε να φέρει πρόταση στα γραφεία της Ανόρθωσης και να αποχωρήσει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. Το ίδιο σκηνικό θα διαδραματιστεί και στην μετεγγραφική περίοδο που βρίσκεται προ των πυλών. Μάλιστα, ο Γεωργιανός τεχνικός δεν θα εμποδίσει την αποδέσμευση του, και δεν είναι αρνητικός για να ανοίξει θέση για μετεγγραφή.

Υπενθυμίζουμε πως και ο Κατσαράβα ψάχτηκε το Καλοκαίρι χωρίς όμως αποτέλεσμα, και έτσι παρέμεινε στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ωστόσο ο Γεωργιανός επιθετικός βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει βοηθήσει την Ανόρθωση για να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σε πέντε αγώνες πέτυχε 2 γκολ, ενώ στο φιλικό της Παρασκευής βρήκε ξανά τον δρόμο για τα δίκτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ