aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια το πίστευε, το έλεγε και δικαιώνεται!

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια το πίστευε, το έλεγε και δικαιώνεται!

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην παρουσίασή του από τη διοίκηση της Ανόρθωσης, στις 17 Μαΐου 2019, στην επιστροφή του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Τιμούρ Κετσπάγια πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να ήταν όσον αφορά στους στόχους του ιδίου και της ομάδας του. «Πάντα βάζω ψηλούς στόχους. Δεν θέλω να κρυφτώ. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα. Αν μπορώ να κερδίσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Αυτοί είναι οι στόχοι μου. Αυτό θα κυνηγήσουμε», είπε χαρακτηριστικά. Σήμερα, σχεδόν 11 μήνες μετά, ο τεχνικός της «Κυρίας», που το πίστευε και το έλεγε, δικαιώνεται στον απόλυτο βαθμό!

Η Ανόρθωση είναι στη 2η θέση, ισοβαθμεί με την Ομόνοια (είναι πρώτη βάσει των μεταξύ τους αποτελεσμάτων) μετά από 23 αγωνιστικές. Δεν υποχώρησε ποτέ κάτω από τη 2η θέση σ’ όλη την έως τώρα πορεία της, δείγμα των δυνατοτήτων αλλά και της σταθερότητάς της. Τι κι αν ο Κετσπάγια κλήθηκε να «χτίσει» την ομάδα σχεδόν από το μηδέν, πέρασε στους ποδοσφαιριστές του τη νοοτροπία του νικητή και με σύμμαχο τη διοίκηση, οδήγησε την Ανόρθωση εξ αρχής σε πορεία πρωταθλητισμού. Επίσης, είναι στους «4» του κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης:

Ο Δημήτρης Χριστοφή, που τέλος Ιανουαρίου αποχώρησε από την Ομόνοια και εντάχθηκε στην Ανόρθωση, εκθείασε τον προπονητή του για την πιο πάνω δήλωσή του πριν το ξεκίνημα της σεζόν. «Ξέρουμε όλοι τι άνθρωπος και προπονητής είναι. Ας μην ξεχνάμε πού ήταν η Ανόρθωση και πόσο δύσκολο είναι να παίρνεις ομάδα από το μηδέν και να τη φέρνεις στην 1η-2η θέση. Ο Τιμούρ από την πρώτη μέρα είπε ότι η Ανόρθωση πάει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και όλος ο κόσμος τον έβγαζε τρελό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ