aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: ο Κετσπάγια κάθισε… στη γωνία και περιμένει

Ανόρθωση: ο Κετσπάγια κάθισε… στη γωνία και περιμένει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετεγγραφικούς στόχους από εν εξελίξει πρωταθλήματα έθεσε η Ανόρθωση, γεγονός που καθυστερεί τη σύναψη συνεργασίας με τους εκλεκτούς ποδοσφαιριστές. Δύο μέσους, κεντρικό και επιτελικό.

Γι’ αυτό και ο Κετσπάγια κάθισε… στη γωνία και περιμένει πρωτίστως την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων που έχουν οι ποδοσφαιριστές και ακολούθως να κάνει το «χτύπημά» του. Γιατί, ναι μεν έγινε συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές που κρίθηκαν ικανοί να ενταχθούν στο ρόστερ της Ανόρθωσης αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Σε όλο το 90λεπτο της αναμέτρησης τής Πάσος Φερέιρα με αντίπαλο τη Μορεϊρένσε αγωνίστηκε ο Πεδρίνιο, μεσοεπιθετικός που απασχολεί την Ανόρθωση. Μάλιστα, είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Εξάλλου, η ΚΟΠ ενημέρωσε χθες ότι η Ανόρθωση ενέγραψε στο δυναμικό της, τους Τσαρλς Ελουντού, Χόβχανες Αμπαρτζουμιάν, Άντερσον Κορέια και Ανδρέα Νεοφύτου. Στην Ανόρθωση σκέφτονται πλέον και το αυριανό δυνατό φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι το πρώτο τεστ για την ομάδα του Κετσπάγια, που θα θελήσει να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας του σ’ αυτά τα πρώτα στάδια της προετοιμασίας. Αμφίβολος είναι ο Ελουντού λόγω μικροτραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ