aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια «φωτογράφισε» το λάθος που μετάνιωσε

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια «φωτογράφισε» το λάθος που μετάνιωσε

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Μπορεί να έχω εγώ μεγαλύτερη ευθύνη γιατί αν έπαιρνα κάποιες αποφάσεις από νωρίς ίσως να μην ήμασταν στην κατάσταση που είμαστε», είπε μεταξύ άλλων μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) ντέρμπι με την Ομόνοια ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός δεν «έδειξε», αλλά «φωτογράφισε» σε τι αναφερόταν, αφού η ερώτηση είχε να κάνει με την αδυναμία της Ανόρθωσης στη σεζόν να κερδίσει αγώνες με αντιπάλους ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Ο τεχνικός της «Κυρίας» γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε λάθη που στοίχισαν νίκες και βαθμούς στην πορεία της Ανόρθωσης στη σεζόν σε ντέρμπι παιχνίδια.

Θυμίζουμε πως μετά την ήττα στο Τσίρειο με 3-2 από τον Απόλλωνα ο Κετσπάγια μίλησε δημόσια για  παίκτες που «δεν κάνουν και θα φύγουν» και την επόμενη μέρα προέκυψε το διαζύγιο με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και λίγο αργότερο η προσθήκη του Σπύρου Ρισβάνη.

Από τότε η ομάδα της Αμμοχώστου είναι αήττητη για 12 αγώνες και διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε οκτώ από αυτά. Αυτή είναι η θετική όψη του νομίσματος. Η αρνητική είναι πως αναδείχθηκε πέντε φορές ισόπαλη και δεν κατάφερε ουδεμία φορά να κερδίσει ομάδα που είναι πάνω απ’ αυτήν στη βαθμολογία με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον ίδιο παρανομαστή.

Διαβάστε επίσης: Μαθήματα… μαθηματικών από Μπεργκ και Κετσπάγια (από το -9 στο +7)!

Στο τέλος της 17ης αγωνιστικής, όταν ηττήθηκε τελευταία φορά η Ανόρθωση, ήταν στην 4η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, εφτά πίσω από τον πρωτοπόρο (τότε) Απόλλωνα, όσους και τώρα από την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ