aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια «έβαλε στο μάτι» τον Γιασμίν Στσουκ (video)

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια «έβαλε στο μάτι» τον Γιασμίν Στσουκ (video)

Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιασμίν Στσουκ βρίσκεται η Ανόρθωση. Πρόκειται για Βόσνιο μέσο, ο οποίος ανήκει από το 2017 στην Ερζούρουμσπορ, ομάδα Β’ Κατηγορίας με την οποία αγωνίστηκε μέχρι σήμερα σε 74 ματς και πέτυχε 8 γκολ. Το συμβόλαιό του 29χρονου ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Τιμούρ Κετσπάγια ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου.

Το πρωτάθλημα στην Τουρκία βρίσκεται σε εξέλιξη και η Ερζούρουμσπορ βρίσκεται στη 2η θέση και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδό της στα «σαλόνια», κάτι που μπορεί να βάλει και εμπόδια στην υλοποίηση της μετεγγραφής. Όπως μαθαίνουμε, στον παίκτη έχει γίνει ήδη βολιδοσκόπηση και αναμένεται η απάντησή του, και αν είναι αρνητική ο προπονητής της Ανόρθωσης θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις που έχει στα υπόψη του.

Πριν την Ερζούρουμσπορ, ο Στσουκ αγωνίστηκε για μια σεζόν (2016-17) στη Σλάβια Πράγας έχοντας 18 συμμετοχές, ενώ η ομάδα με την οποία είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ήταν η Μλάντα Μπόλεσλαβ, στην οποία αγωνίστηκε τις σεζόν 2011-16, μετρώντας 126 συμμετοχές και 27 γκολ.

Δείτε τον Γιασμίν Στσουκ εν δράσει…

H είδηση περί ενδιαφέροντος της Ανόρθωσης για τον Γιασμίν Στσουκ έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που μετάφερε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6) στον Active 107.4 και 102.5 και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» ο συνάδελφος Σίμος Παφίτης, ότι η «Κυρία» εξετάζει την περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Στο ηχητικό που ακολουθεί ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της περασμένης Δευτέρας…

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ