aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O Kετσπάγια δεν θα ανεχθεί επιπολαιότητες… τύπου Λαβόρδε

Ανόρθωση: O Kετσπάγια δεν θα ανεχθεί επιπολαιότητες… τύπου Λαβόρδε

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια γνωρίζει την Ανόρθωση όσο λίγοι, είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου και η ομάδα της Αμμοχώστου αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε πως αυτός ήταν που την οδήγησε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το «ξεσκαρτάρισμα» και οι αποφάσεις Κετσπάγια

Ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται μια ανάσα από την «Κυρία» καθώς αναμένεται πως θα βάλει εντός των επόμενων ημερών την υπογραφή του στο συμβόλαιο του, από τον Μάιο θα φορέσει τις προπονητικές του φόρμες και θα πιάσει δουλειά. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει ξανά την Ανόρθωση, έπειτα από περίπου 10 χρόνια, ενώ άρχισε ήδη να μελετάει το ρόστερ των κυανόλευκων. Οι προσθαφαιρέσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν είναι αρκετές, γι’ αυτό και καλείται να κάνει προσεκτικές και ποιοτικές προσθήκες.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Χείρα βοηθείας από κόσμο και Cablenet

Ο Κετσπάγια είναι από τους προπονητές που χαρακτηρίζεται ως… τέρας πειθαρχίας τόσο στους επίσημους αγώνες, όσο και στα αποδυτήρια. Με λίγα λόγια δεν… σηκώνει πολλά πολλά, αφού θέλει οι ποδοσφαιριστές του να υπακούν στις οδηγίες του και να εφαρμόζουν το δικό του πλάνο εντός των τεσσάρων γραμμών. Σημάδια απειθαρχίας και επιπολαιότητας τύπου… Λαβόρδε δεν αναμένεται να γίνουν αποδεκτά από τον Γεωργιανό κόουτς. Ο Κολομβιανός σε 11 αγώνες πρωταθλήματος δέχθηκε 5 κίτρινες κάρτες, ενώ στους δύο τελευταίους αγώνες πλέι οφ αντίκρισε ισάριθμες φορές το χρώμα της εν λόγω κάρτας. Η… μουρμούρα των φιλάθλων της Ανόρθωσης προς το πρόσωπο του Λαβόρδε άρχισε εδώ και καιρό, καθώς δεν ανταποκρίθηκε στις ψηλές προσδοκίες που είχαν στο οικοδόμημα των κυανόλευκων.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Υπερδιπλάσιο ποσό των €100.000 για να μην έχει πρόβλημα

Ωστόσο, και η διοίκηση της «Κυρίας» οφείλει να σταθεί δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, να προσφέρει την οικονομική ασφάλεια που επιθυμούν οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο, ώστε να πνεύματα να κατευνάσουν και το υγιές κλίμα να αρχίσει σιγά-σιγά να δημιουργείται ξανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ