aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κετσπάγια δεν «χωνεύει» το «πικάρισμα» και τη διακοπή

Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια δεν «χωνεύει» το «πικάρισμα» και τη διακοπή

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πολύ δύσκολα θα «χωνέψει» την κατάληξη της περσινής σεζόν με τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη «διανομή» ευρωπαϊκών εισιτηρίων ανάλογα με τη βαθμολογική θέση που βρίσκονταν οι ομάδες στην 23η αγωνιστική.

Οι αναφορές του τεχνικού της Ανόρθωσης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Ομόνοια, επιβεβαιώνει και του λόγου τ’ αληθές. Εμφανίστηκε, μάλιστα, ενοχλημένος από σχετικές δηλώσεις που ακούγονται κατά καιρούς από το στρατόπεδο της Ομόνοιας.

«Τελευταία ακούω πολλά, δεν ξέρω αν είναι σκόπιμα, για να πικάρουν την ομάδα μου και τον κόσμο της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του προς τους πράσινους για την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος:

«Η Ανόρθωση πέρασε αρκετά, με κάποια πράγματα που έγιναν, χάσαμε παιχνίδια. Αλλά έγιναν και αυτά την περσινή χρονιά. Απλά θα ήθελα να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι δεν είναι ότι κερδίσανε, αυτούς τους τα δώσανε, κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία ιδέα απ’ το ποδόσφαιρο. Ήταν αυτοί που δεν ήθελαν να παίξουν μπάλα, εμείς θέλαμε να παίξουμε. Και με πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες απ’ ότι είμαστε τώρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ