aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Κατσιαράβα, το βελγικό ενδιαφέρον και η επιπλέον μετεγγραφή

Ανόρθωση: Ο Κατσιαράβα, το βελγικό ενδιαφέρον και η επιπλέον μετεγγραφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Ανόρθωση, τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν δύο ανοιχτές θέσεις στον Κατάλογο Α, τις οποίες προτίθεται να καλύψει με κεντρικό και επιτελικό μέσο. Ο Σουκ είναι ο ένας, εφόσον η ομάδα του δεν πάρει την άνοδο στην Α’ Κατηγορία Τουρκίας. Την ίδια ώρα, είναι πολύ πιθανό να προκύψει και επιπλέον κίνηση.

Αυτό θα γίνει στην περίπτωση που προκύψει αποχώρηση του Κατσιαράβα, για τον οποίο παλαιότερα -προ του κορωνοϊού- έγινε λόγος για ενδιαφέρον ομάδων από το Βέλγιο. Όλα, λοιπόν, είναι πιθανά και πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου που εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος.

Διαβάστε επίσης:

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία στην Κακοπετριά, ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση. Η ομάδα της Αμμοχώστου επέστρεψε στη Λάρνακα για να συνεχίσει τις προπονήσεις της, ενώ για τις 18 Ιουλίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα.

Τέλος, η ομάδα της Αμμοχώστου προχώρησε την Παρασκευή σε επέκταση συμβολαίου με τον Μπουρτάζ Νταουσβίλι. Η συνεργασία με τον γεωργιανό μέσο είχε ισχύ μέχρι το Μάη του 2021 και ο Κετσπάγια επιβράβρευσε τον συμπατριώτη του για τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε στη σεζόν. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να συνεχιστεί ο… χορός με τις επεκτάσεις συμβολαίων παικτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ