aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Γεωργιανός Κβιλιτάια κερδίζει πόντους

Ανόρθωση: Ο Γεωργιανός Κβιλιτάια κερδίζει πόντους

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Δύο θέσεις ξένων/κοινοτικών έχουν απομείνει για να συμπληρωθεί ο σχετικός 15μελής κατάλογος της Ανόρθωσης και ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει την έρευνά του. Ένας επιτελικός μέσος ως αντικαταστάτης του Ρουβέν Ράγιος είναι η προτεραιότητά του για να βοηθηθεί το δημιουργικό μέρος της ομάδας του.

Οι υποψήφιοι είναι στο μικροσκόπιο, υπάρχουν και φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά στην παρούσα φάση πολύ δύσκολα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Εδώ, είναι κλειστοί μερικούς μήνες οι Άντερσον Κορέια και Τσαρλς Ελουντού και μερικές ημέρες ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν και δεν ανακοινώθηκαν…

Όπως έχει γίνει γνωστό, ανάμεσα στους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους που κερδίζει πόντους είναι ο Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο 26χρονος Γεωργιανός φορ της Γάνδης, στη λήξασα σεζόν έπαιξε 23 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά μόνο οκτώ ως βασικός και πέτυχε ένα γκολ. Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έπαιξε 33 φορές, σημείωσε τρία γκολ και πιστώθηκε έξι ασίστ.

Είναι πασιφανές ότι στη Γάνδη ο 26χρονος Γεωργιανός φορ δεν είχε τα λεπτά συμμετοχής που θα ήθελε φεύγοντας από τη Ραπίντ Βιένης, όπου γεμάτες σεζόν (29 και 26 συμμετοχές), ενώ σκόραρε 17 γκολ. Τα ΜΜΕ της Γεωργίας, στις αναφορές τους σημειώνουν ότι λόγω Κετσπάγια, η Ανόρθωση είναι ο πιθανότερος επόμενος προορισμός του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ