aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο… φθηνότερος κάνει τη διαφορά

Ανόρθωση: Ο… φθηνότερος κάνει τη διαφορά

Στα δυο πρώτα παιχνίδια της Ανόρθωσης ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Μίκα Μακελτάντζε. Ο Γεωργιανός ακραίος επιθετικός έχει καταφέρει να πετύχει το μοναδικό τέρμα στη νίκη της Ανόρθωσης στην πρεμιέρα κόντρα στη Δόξα ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ απέναντι στην Πάφος FC ήταν ο δημιουργός του τέρματος του Ράγιος. Αυτό δείχνει ότι ο νεαρός επιθετικός έχει την ικανότητα και να δημιουργήσει ευκαιρίες αλλά και να τελειώσει φάσεις. Κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο και αναγκαίο για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Η πτώση στην απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Στέλιος Κυριακίδης» ήταν από τους λόγους που η Ανόρθωση έχασε τον έλεγχο της αναμέτρησης από το 46’ έως και το 82’ οπότε η παφιακή ομάδα ισοφάρισε.

Διαβάστε επίσης: Πόσα κοστολογούνται οι ομάδες και ποιοι οι πιο ακριβοί παίκτες

Ο Μπέκα Μικελτάντζε κοστίζει στην Ανόρθωση πολύ λιγότερα απ’ ότι τα πλείστα φετινά μετεγγραφικά αποκτήματα της «Κυρίας» και είναι η απόδειξη πως με σωστό σκάουτινγκ μπορείς να ενισχυθείς σημαντικά χωρίς να «ξηλωθείς» οικονομικά.

Διαβάστε επίσης: Ρε μπας και νόμιζε ο Λαβόρδε πως ήταν ματς κυπέλλου;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ