aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο «εις και μόνος» Μπράνκο Βργκοτς

Ανόρθωση: Ο «εις και μόνος» Μπράνκο Βργκοτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Αξιοθαύμαστο στατιστικό καταγράφει την τρέχουσα σεζόν ο Μπράνκο Βργκοτς, κάτι που τον κατατάσσει αυτομάτως ως έναν εκ των πολυτιμότερων του φετινού πρωταθλήματος. Ο Κροάτης αμυντικός της Ανόρθωσης είναι ο μοναδικός παίκτης στον μαραθώνιο που μετρά το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής. Δηλαδή, το κοντέρ του «γράφει» 2.070 λεπτά!

Και λέμε ποδοσφαιριστή, γιατί οι άλλοι δύο που δεν έλειψαν ούτε για ένα δευτερόλεπτο από τον αγωνιστικό χώρο είναι τερματοφύλακες. Μία θέση που δεν χρειάζεται να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα και ασφαλώς, ο κίνδυνος τραυματισμού ή κίτρινης κάρτας είναι κατά πολύ λιγότερος. Αναφερόμαστε στον Τζόσιμαρ Βοζίνια της ΑΕΛ και τον Τόνιο Ραμίρεζ της ΑΕΚ.

Ο δυναμικός αμυντικός Μπράνκο Βργκοτς, λοιπόν, προερχόμενος από τρεις «γεμάτες» σεζόν στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Νετάνια, μετακόμισε στην Ανόρθωση το περασμένο καλοκαίρι και εγκλιματίστηκε με τη μία στο σύνολο. «Έδεσε» με τον συμπατριώτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, συνθέτοντας ένα πολύ δυνατό δίδυμο, βοηθώντας την «Κυρία» να… τρέξει προς την υλοποίηση των στόχων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ