aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο δυσαρεστημένος Νταουσβίλι και η εξήγηση για Μαργκάσα

Ανόρθωση: Ο δυσαρεστημένος Νταουσβίλι και η εξήγηση για Μαργκάσα

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η παροικία των Γεωργιανών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μειώθηκε κατά δύο πρόσωπα με τους Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι να ντύνονται στα γαλαζοκίτρινα του ΑΠΟΕΛ. Δύο μετεγγραφές που όσο να’ ναι στενοχώρησαν τους φίλους της Ανόρθωσης, καθώς πρόκειται για δύο από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της «Κυρίας» στη λήξασα σεζόν. Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι δύο Γεωργιανοί διεθνείς σκόραραν 23 τέρματα, από τα 44 που πέτυχε συνολικά η Ανόρθωση στο πρωτάθλημα.

Εάν θα μεγαλώσει το κύμα φυγής των Γεωργιανών από την ομάδα της Αμμοχώστου θα το δείξει ο χρόνος. Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι εμφανίζεται δυσαρεστημένος και διεκδικητικός για αύξηση των απολαβών του, διαμηνύοντας πως έχει προτάσεις με καλύτερους οικονομικούς όρους, την ώρα που φημολογείται ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ. Στην Ανόρθωση για την ώρα ξεκαθάρισαν στον ποδοσφαιριστή ότι δεν θα του γίνει αύξηση απολαβών, με την υποσημείωση ότι έγινε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι και δηλώνουν έτοιμοι να εξετάσουν κάθε πρόταση παραχώρησης ποδοσφαιριστή τους.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η πρόταση στον Χριστοφή και η αποζημίωση της Ομόνοιας

Μέχρι στιγμής, την πόρτα της εξόδου πέραν των Οκριασβίλι και Κβιλιτάια διάβηκαν οι Γκαλίτσιος, Βργκοτς, Μανιάς και Μαργκάσα. Για τον πολιτογραφημένο Κύπριο μέσο ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά από δεύτερες σκέψεις αποφάσισε να μην του κατατεθεί πρόταση ανανέωσης. Οι ετήσιες απολαβές του στην Ανόρθωση ήταν 75.000 ευρώ χρήματα που θα ξοδευτούν για την πληρωμή των Μιχάλη Ιωάννου και Άντριζ Νεοφύτου, οι οποίοι επιστρέφουν από δανεισμό και θα παραμείνουν στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η απώλεια των Γεωργιανών τής βάζει δύσκολα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ