aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Ο δυσαρεστημένος Λάζαρος κρατάει το «κλειδί»

Aνόρθωση: Ο δυσαρεστημένος Λάζαρος κρατάει το «κλειδί»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες απόκτησης του Ρομάν Μπεζούς από την Ανόρθωση. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός δεν είδε «ζεστά» το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ το μπάσιμο τουρκικών ομάδων (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) καθιστά από απομακρυσμένος έως απίθανο το σενάριο μετεγγραφής του στους κυανόλευκους.

Έτσι, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την ομάδα της Αμμοχώστου, αφού απομένουν λιγότερες από τρεις μέρες για το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου και στο προσκήνιο δεν υπάρχει άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή, με τον οποίο να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε ότι εάν δεν βρει ποδοσφαιριστή που να θεωρεί ο ίδιος ότι θα κάνει τη διαφορά δεν θα προχωρήσει σε τρίτη κίνηση, επομένως όσο κυλά ο χρόνος οι πιθανότητες να μην προχωρήσει σε μετεγγραφή η Ανόρθωση αυξάνονται. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν έχουν ξεγράψει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός είναι έντονα δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής, για αγωνιστικούς λόγους, από τον χθεσινό αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό.

Σε συνδυασμό με την ανακοίνωση αποχώρησης του ιδιοκτήτη της ομάδας Γιώργου Σπανού, ο οποίος άναψε «κόκκινο» στην επιθυμία του έμπειρου μεσοεπιθετικού να μείνει ελεύθερος, στην Ανόρθωση ευελπιστούν ότι έστω και την υστάτη ο 35χρονος ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να λύσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.

Οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές παρόλο που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ