aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο δεξιός μπακ και η εκτίμηση για Πόποβιτς

Ανόρθωση: Ο δεξιός μπακ και η εκτίμηση για Πόποβιτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μία από τις σκέψεις που κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του είναι η ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας. Ο προπονητής της «Κυρίας» αναζητά μία αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Γιώργο Γκαλίτσιο, αφού ναι μεν δοκίμασε σε μερικά παιχνίδια τον Μιχάλη Ιωάννου, όμως φαίνεται πως προορίζει τον νεαρό διεθνή στη μεσαία γραμμή.

Ο Κοφί που θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις στη θέση αυτή είναι εκτός πλάνων. Αν βρεθεί αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή κάτω των 22 ετών αναμένεται ότι θα γίνει κίνηση απόκτησής του. Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι «χειροπιαστό» στο θέμα αυτό, όμως είναι μία κίνηση που γυροφέρνει στο μυαλό του Κετσπάγια και των συνεργατών του. Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τέλος Ιανουαρίου, επομένως υπάρχει μπόλικος χρόνος και πολλές φορές τα δεδομένα μπορεί να διαφοροποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

Στο ακουστικό για Πόποβιτς
Δεν έχει προκύψει κάποια νεότερη εξέλιξη σχετικά με την περίπτωση του Ντένις Πόποβιτς. Ο Σλοβένος μέσος είναι ο νούμερο ένα στόχος του Τιμούρ Κετσπάγια για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, όμως όλα θα κριθούν από τις διαπραγματεύσεις του ιδίου με την Ζυρίχη, στην οποία ανήκει.

Αν καταφέρει και μείνει ελεύθερος, παίρνοντας αποζημίωση, τότε είναι πιθανό να έρθει στην Ανόρθωση. Το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι πιο ψηλό από το διαθέσιμο μπάτζετ της «Κυρίας», όμως εκτιμάται πως εάν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αμμοχώστου θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ