aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο ασταμάτητος Χριστοφή να έχει και συνέχεια

Ανόρθωση: Ο ασταμάτητος Χριστοφή να έχει και συνέχεια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι με τα δύο γκολ που πέτυχε επί της Ένωσης, όπως ήταν αναμενόμενο, κέντρισε τα φώτα πάνω του. Απολύτως λογικό. Ωστόσο στο πρόσφατο παιχνίδι της Ανόρθωσης, ο ποδοσφαιριστής που είχε πολύ καλή παρουσία και κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο έμπειρος επιθετικός που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα μετά τις 22 Δεκεμβρίου, αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της επίθεσης, ήταν ασταμάτητος.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ό,τι καλό είχε να επιδείξει η Ανόρθωση ήταν από τη δεξιά πλευρά με τις επελάσεις του Χριστοφή και τις μεταβιβάσεις στους συμπαίκτες του στην αντίπαλη περιοχή. Μπορεί να μην αξιοποίησαν τις μπαλιές του, ωστόσο ο διεθνής επιθετικός έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Είναι ξεκάθαρο πως με ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον, εφόσον ο Κετσπάγια τον εμπιστευθεί και τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα, η Ανόρθωση έχει να κερδίσει πολλά στον επιθετικό τομέα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα. Ο Νταουσβίλι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα παίρνοντας τη θέση του Μπουσουλάτζιτς που θα απουσιάσει λόγω καρτών. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Ελουντού. Ο Οκριασβίλι, που αποχώρησε χωλαίνοντας στο παιχνίδι με την Ένωση, δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα, προπονείται κανονικά και αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ