aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο αποκλεισμός, το οικονομικό και ο «άσος»

Ανόρθωση: Ο αποκλεισμός, το οικονομικό και ο «άσος»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από το Παραλίμνι φαίνεται να επηρεάζει και τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης. Κι αυτό γιατί η διοίκηση κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στο κεφάλαιο της ενίσχυσης. Ήδη το μπάτζετ έχει… ξεφύγει και είναι δεδομένο ότι στο τέλος της σεζόν το έλλειμμα θα είναι πολύ μεγάλο. Με αυτά τα δεδομένα, γίνονται σκέψεις να μη γίνει άλλη μετεγγραφή στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αποστολή με Στεφανέλι, αλλά χωρίς Μπουφ

Σε περίπτωση όμως που θα γίνει ακόμη μια κίνηση ενίσχυσης, αυτή θα είναι στη θέση του τερματοφύλακα, αφού δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ο Βάργκιτς. Το όνομα του Ντιεντερίκ Μπόιρ είναι αλήθεια ότι απασχολεί τον Στρέπελ για τον «άσο», όμως βρίσκεται στα 38 του χρόνια, γεγονός που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για απόκτησή του. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό, όμως είναι πιθανό το σενάριο να μείνει ως έχει η «Κυρία». Ίσως και το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ να διαδραματίσει ρόλο σχετικά με τις επόμενες κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ