aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο απογοητευτικός Βάργκιτς φέρνει μετεγγραφή κίπερ

Ανόρθωση: Ο απογοητευτικός Βάργκιτς φέρνει μετεγγραφή κίπερ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκεί που πήγε να… στρώσει το πράγμα με τον Βάργκιτς και στην Ανόρθωση φάνηκε να αφήνουν στην άκρη τις σκέψεις για ενίσχυση στον «άσο», ήρθε η κακή εμφάνιση του Κροάτη τερματοφύλακα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ για να φέρει νέες σκέψεις. Ο Βάργκιτς φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του και δείχνει να μην μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Αδίκησαν τους εαυτούς τους, προβληματίζουν Πράνιτς-Ράγιος

Αυτό είναι κάτι που δικαιολογημένα προκαλεί ερωτηματικό στον Στρέπελ και στη διοίκηση και είναι πολύ πιθανό να τεθεί ξανά θέμα απόκτησης τερματοφύλακα. Κάτι που αν συμβεί θα σημαίνει και λήξη του δανεισμού του Βάργκιτς από τη Λάτσιο. Όσον αφορά στα υπόλοιπα θέματα ενίσχυσης θα πρέπει ο προγραμματισμός να «τρέξει» σε πιο εντατικούς ρυθμούς, μιας και η ομάδα δείχνει ότι έχει μεγάλη ανάγκη από νέες ιδέες και όσο δεν τις έχει πληρώνει το τίμημα. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ