aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Αντράζ Στρούνα μιλά στο «Goal»

Ανόρθωση: Ο Αντράζ Στρούνα μιλά στο «Goal»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και βρίσκεται σε συνεχή άνοδο τον τελευταίο καιρό. Είναι μονίμως στην ενδεκάδα της «Κυρίας» και καθιερώνεται και στην Εθνική Σλοβενίας.

Ο λόγος για τον Αντράζ Στρούνα, ο οποίος διανύει πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και μίλησε στο «Goal» μετά τη νίκη επί του Ερμή: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας γιατί έχουμε τρία εντός έδρας παιχνίδια, αυτό ήταν το πρώτο και οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί. Ειδικά και για την προσπάθειά μας για την πρώτη εξάδα και είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα. Σε κάποια σημεία παίξαμε καλά, αλλά έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε σε καλό δρόμο. Στο πρώτο μέρος είδαμε κάποιες πολύ ωραίες ενέργειες. Ξεκινούμε να αποκτούμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με τους εαυτούς μας και αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Χωρίς περιθώριο λάθους και χωρίς ίχνος υποτίμησης

Ερωτηθείς αν η Ανόρθωση μπορεί να παλέψει για την Ευρώπη ή κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι χάσαμε πολλούς βαθμούς στο πρώτο μισό της σεζόν και τώρα προσπαθούμε να επανέλθουμε». Ο Στρούνα διανύει πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και το νιώθει και ο ίδιος: «Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι συνδεδεμένος με την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και όλοι μαζί να παλεύουμε για το καλύτερο».

Είναι φανερό ότι η Ανόρθωση με την αλλαγή προπονητή παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και ο Σλοβένος αμυντικός έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος: «Έχουμε καλά αποτελέσματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κοιτάζουμε μπροστά και ως ποδοσφαιριστές θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο σύλλογος πήρε αυτή την απόφαση και συνεχίζουμε. Πάμε πολύ καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση».

Οι τραυματισμοί είναι κάτι που έχουν επηρεάσει την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, όμως υπάρχει και κάτι θετικό για τον Σλοβένο: «Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανυπομονούν να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Το είδαμε και με τον Κοφί που είχε πολύ καλή απόδοση». Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν στόχος είναι το τρία στα τρία μέχρι τα Χριστούγεννα, πρόσθεσε: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Αν το δούμε έτσι στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τέλος της σεζόν. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ