aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο αντί-Πόποβιτς και η μετεγγραφή κάτω των 22

Ανόρθωση: Ο αντί-Πόποβιτς και η μετεγγραφή κάτω των 22

Το κεφάλαιο ενίσχυσης, εν μέσω σημαντικών αγώνων, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την Ανόρθωση. Απέμειναν 15 ημέρες ώσπου να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο και η ομάδα της Αμμοχώστου επιμένει στην περίπτωση Ντενίς Πόποβιτς. Ο Τιμούρ Κετσπάγια το έχει ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες του, όπως και στον ποδοσφαιριστή, ότι θα κάνει υπομονή μερικές ακόμη ημέρες.

Από το συρτάρι άρχισαν να βγαίνουν κάποια ονόματα μιας και οι κυανόλευκοι θέλουν να έχουν έτοιμες και εναλλακτικές λύσεις. Ο Πόποβιτς ναι μεν είναι ο βασικός στόχος και ο διακαής πόθος του Γεωργιανού προπονητή, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος, όμως αν δεν βρεθεί ο τρόπος να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ζυρίχη, θα πρέπει να αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στόχος και το κύπελλο, μα δεν επρόκειτο να «πεθάνουν»

Ο Πόποβιτς περιμένει τη Ζυρίχη για να τα βρουν στο οικονομικό, αλλά προκύπτει καθυστέρηση. Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ερβίν Κοφί από το ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας», υπάρχει κενή θέση που θα πρέπει να καλυφθεί και η απόκτηση ενός μέσου με οργανωτικά προσόντα και ικανότητα στο σκοράρισμα, είναι στο πλάνο του Κετσπάγια.

Πάντως, δεν έχει εγκαταλειφτεί η προσπάθεια ενίσχυσης και με παίκτη κάτω των 22. Προτάθηκαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές και αν πείσει κάποιος από αυτούς για την αξία του, θα αποκτηθεί. Όσο μεγαλύτερο βάθος και επιλογές υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία τόσο το καλύτερο, μιας και ο μαραθώνιος έχει ακόμη μπόλικο δρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ