aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο αντι-Γκαλίτσιος, οι αλλαγές κι η «κίτρινη» προειδοποίηση

Ανόρθωση: Ο αντι-Γκαλίτσιος, οι αλλαγές κι η «κίτρινη» προειδοποίηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με απουσίες ετοιμάζεται να παραταχθεί η Ανόρθωση στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Ο στόχος φυσικά δεν διαφοροποιείται και παραμένει η νίκη, που θα δώσει τη δυνατότητα στη «Μεγάλη Κυρία» να παραμείνει στην κορυφή διατηρώντας στη χειρότερη περίπτωση τη σημερινή διαφορά από τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Γκαλίτσιου και δημιουργείται κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Τη θέση εκεί θα καλύψει ένας εκ των Παναγιώτη Αρτυματά και Ιωάννου. Υπάρχει και το σενάριο να μετατεθεί ο Κωστάκης Αρτυματάς από το κέντρο σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, θέση στην οποίαν αγωνίστηκε παλαιότερα κατά συνθήκη, όταν βρισκόταν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Εκτός πλάνου είναι ο τραυματίας Νικόλας Εγγλέζου, ενώ ο Ρενάτο Μαργκάσα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή (στην καλύτερη περίπτωση) μετά από καιρό. Σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου θα γίνουν πολλές αλλαγές, με τον Μίχαλ Ντούρις να διεκδικεί φανέλα βασικού, ενώ ο Δημήτρης Χριστοφή ίσως μείνει στον πάγκο.

Κίνδυνος για τρεις ποδοσφαιριστές

Το αυριανό παιχνίδι της Ανόρθωσης στο Δασάκι με τον Εθνικό είναι το προτελευταίο της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Έτσι, οι παίκτες που θα συμπληρώσουν απαγορευτικό αριθμό καρτών θα χάσουν την τελευταία αγωνιστική. Στο όριο για την Ανόρθωση, έχοντας από δύο κίτρινες κάρτες, βρίσκονται οι Μίχαλ Ντούρις (φωτό), Γιώργος Μανθάτης και Γεβχέν Σελίν. Αν «κιτρινιστεί» κάποιος από τους τρεις αύριο, θα χάσει το σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ