aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ο Ανδρέας Παντελή έχει τους ενδοιασμούς και τις διαφωνίες του!

Ανόρθωση: Ο Ανδρέας Παντελή έχει τους ενδοιασμούς και τις διαφωνίες του!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Θύρα Σίγμα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην διαφοροποίηση του θεσμού του πρωταθλήματος από τη μεθεπόμενη σεζόν και στη διεξαγωγή του με 12 ομάδες.

O Παντελή -όπως ανέφερε- δεν συμφωνεί και τόσο με τη μείωση των ομάδων και πιστεύει πως δεν είναι αυτός ο λόγος που θα βοηθήσει στην αύξηση του ανταγωνισμού, ενώ εξέφρασε την άποψη του πως με αυτό τον τρόπο δεν βοηθούνται τα μικρομεσαία σωματεία.

Συμφώνησε, ανάμεσα σε άλλα με τον συνάδελφο Γρηγόρη Γεωργίου πως ένας από τους λόγους οι οποίοι επηρεάζουν το υγιή ανταγωνισμό και στα δύο γκρουπ, είναι οι τραγικές διαιτησίες. Παράλληλα, εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για τον τρόπο διεξαγωγής των πλέι οφ του α’ και του β’ γκρουπ κάτι το οποίο έως έναν βαθμό, πάλι δεν βοηθάει στο θέμα του ανταγωνισμού, σύμφωνα πάντα με τις αναφορές του.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της «Κυρίας» ανέφερε: «Οι αγωνιστικές αποτυχίες έχουν οδηγήσει όλους στο να μην πιστεύουν στην ομάδα. Δυστυχώς πρέπει να ζήσουμε με αυτό που υπάρχει. Η μόνη διέξοδος στην Ευρώπη είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Αυτή η κατάσταση ήταν λόγω του κακού μεταγραφικού σχεδιασμού το καλοκαίρι. Χρειάζεται χρόνος και πολλή δουλειά».

Για την κορυφαία και χειρότερη του στιγμή στην Ανόρθωση, είπε: «Ήταν η πρόκριση στην Τραπεζούντα. Ήταν ένας άθλος και περηφάνια. Το 2008 ήταν μια στιγμή που πλήγωσε εμένα προσωπικά και όπως αποδείχθηκε πληγώθηκε και η Ανόρθωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ