aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Ο ακραίος επιθετικός από το… πάνω ράφι και η σκέψη για «κόφτη»

Aνόρθωση: Ο ακραίος επιθετικός από το… πάνω ράφι και η σκέψη για «κόφτη»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο Μιλ της Ολλανδίας, όπου η Ανόρθωση πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, θα βρίσκεται από σήμερα (25/7) ο Γιώργος Μανθάτης. Η «Κυρία» συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον δανεισμό ενός έτους του Ελλαδίτη εξτρέμ, ο οποίος θα ντυθεί στα κυανόλευκα και θ’ αποτελέσει άλλη μία λύση για τον Τιμούρ Κετσπάγια στα «φτερά» της επίθεσης.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα εγγραφεί στον κατάλογο Β και πλέον ο Γεωργιανός προπονητής «φουλάρει» για την απόκτηση δεξιού εξτρέμ. Ο Κετσπάγια ψάχνει ενδελεχώς στην «αγορά» για την εξεύρεση ποιοτικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Αμμοχώστου. Μάλιστα, στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν σημαντικό κονδύλι για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Τιμούρ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα λένε με Κετσπάγια, σίγουροι για Μανθάτη

Ο Κετσπάγια δεν έχει εστιάσει την προσοχή του σε συγκεκριμένη περίπτωση ακραίου επιθετικού και δεν θα βιαστεί, καθώς θεωρεί πως όσο κυλάει ο χρόνος και πλησιάζει το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου θα προκύπτουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών σε πιο προσιτή τιμή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ήττα με ανατροπή, χρησιμοποίησε 27 παίκτες ο Κετσπάγια

Η Ανόρθωση έχει δύο κενές θέσεις για ξένους (υπάρχουν τέσσερις στο ρόστερ και έχει το δικαίωμα για άλλη μία) και κοινοτικούς. Πέραν του ακραίου επιθετικού θα γίνει ενίσχυση με άλλον έναν ποδοσφαιριστή. Η σκέψη του Κετσπάγια είναι για απόκτηση ενός ακόμη ανασταλτικού μέσου, θέση στην οποία αγωνίστηκαν στα φιλικά οι Νταουσβίλι και Αρτυματάς. Μαργκάσα, Κοφί και Βασιλακάκης έπαιξαν ως «οκτάρια» και ο τεχνικός της «Κυρίας» προσανατολίζεται σε ενίσχυση με άλλον έναν «κόφτη», αν και ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ