aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: O αγαπημένος μήνας του Σελίν και το σημαδιακό τέρμα (vids)

Ανόρθωση: O αγαπημένος μήνας του Σελίν και το σημαδιακό τέρμα (vids)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Σημαδιακό ήταν το τέρμα του Γεβγέν Σελίν στο βαρωσιώτικο ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Νέας Σαλαμίνας (16/2) στο οποίο κέρδισε η «Κυρία» με 3-2. Ο Ουκρανός αριστερός μπακ, άνοιξε το σκορ στο 7’ με κεφαλιά και ήταν το πρώτο του στη φετινή σεζόν, ενώ αυξήθηκαν κατά ένας οι ποδοσφαιριστές-διαφορετικοί σκόρερ της Ανόρθωσης, όσον αφορά στον πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Ψάχνοντας λίγο να βρούμε πότε είχε σημειώσει το τελευταίο του γκολ ο 31χρονος μπακ, αυτό επετεύχθη ένα χρόνο ακριβώς πριν, στις 16 Φεβρουαρίου του 2019 όταν αγωνιζόταν στην ΜΤΚ Βουδαπέστης. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά τον αγώνα με την Ακαδημία «Φερέντς Πούσκας» εκτός έδρας, σε ένα ματς το οποίο έληξε με το ίδιο αποτέλεσμα, όπως αυτό στο βαρωσιώτικο ντέρμπι. Πάλι με κεφαλιά, πάλι από στατική φάση (από κόρνερ τότε, από φάουλ στο βαρωσιώτικο ντέρμπι). Με τη διαφορά πως η ΜΤΚ έχασε με 2-3 εκτός έδρας.

Αν ψάξουμε ακόμη πιο πίσω, διαπιστώνουμε ότι το προτελευταίο του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος πριν από την Ανόρθωση, ο Σελίν το πέτυχε όταν αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα, πάλι Φεβρουάριο μήνα με λίγες μέρες διαφορά ωστόσο. Είχε σκοράρει στο 2-0 του Πλατανιά εκτός έδρας, απέναντι στον Πανθρακικό ανοίγοντας το σκορ στο 18’ στις 16/02/2016. Αυτό μάλιστα ήταν γκολάρα, με άπιαστο βολέ από μακρινή απόσταση.

Αγαπημένος μήνας ο Φεβρουάριος για τον Σελίν! Τη… βρίσκει με την παγωνιά. Ουκρανός είναι άλλωστε, και κάνει και μπάνιο στη θάλασσα Χειμώνα εποχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ