aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ντορ Μίχα ο εκλεκτός του Τιμούρ για αντί-Ράγιος (vids)

Ανόρθωση: Ντορ Μίχα ο εκλεκτός του Τιμούρ για αντί-Ράγιος (vids)

«Δίχτυα» στο Ισραήλ για την απόκτηση επιτελικού μέσου έριξε η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Ντορ Μίχα και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή που πέρασε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στη λήξασα σεζόν κατέγραψε 28 συμμετοχές και πέτυχε τρία τέρματα. Από το 2011 όταν καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα είναι βασικότατο στέλεχος της Μακάμπι και καταγράφει πάνω από 25 συμμετοχές σε κάθε αγωνιστική περίοδο.

Ο ύψους 1.71μ. ποδοσφαιριστής αγωνίζεται κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όμως μπορεί να δώσει λύσεις και στα «φτερά» της επίθεσης. Στην καριέρα του έπαιξε τόσο ως επιτελικός μέσος («δεκάρι»), όσο και ως δημιουργικός μέσος («οκτάρι»). Αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Ισραήλ, ενώ με την Ανδρών της γειτονικής χώρας έπαιξε τέσσερα ματς.

Ο Μίχα κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και τρία κύπελλα, ενώ τη σεζόν 2018-19 είχε αναδειχθεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος με 30 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και 12 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Γιώργου Δώνη λήγει το Καλοκαίρι του 2021, όμως η Μακάμπι θα τον αφήσει ελεύθερο και υπάρχει εξήγηση. Ο Μίχα, όπως και το νέο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Ομέρ Ατζίλι κατηγορήθηκαν από ανήλικα κορίτσια για σεξουαλική επαφή. Η υπόθεση έχει κλείσει, όμως και οι δύο ποδοσφαιριστές μπήκαν στην υπό παραχώρηση λίστα της Μακάμπι. Ο Μίχα προτάθηκε και σε άλλες ομάδες της Κύπρου, ενώ πρόσφατα ήταν σε επαφές και με την Φέγενοορντ

To βιογραφικό του Μίχα

Δείτε σε δράση τον Ντορ Μίχα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ