aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ντόπα» για ΑΠΟΕΛ και κορυφή, οι ανέτοιμοι και το πλάνο

Ανόρθωση: «Ντόπα» για ΑΠΟΕΛ και κορυφή, οι ανέτοιμοι και το πλάνο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Απέναντι στον Ολυμπιακό η Ανόρθωση έστειλε το μήνυμα ότι έχει τον χαρακτήρα ακόμη και μετά από ήττες που «πονάνε» να δείχνει χαρακτήρα. Ειδικά στην έδρα της η ομάδα της Αμμοχώστου έχει αποδείξει ότι είναι πανίσχυρη και σήμερα απέναντι στην ουραγό Δόξα θέλει να κάνει το αυτονόητο. Να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παραμείνει μόνη πρώτη.

Διαβάστε επίσης: O μισθός του Χριστοφή στην Ανόρθωση και τα μπόνους

Θα είναι σημαντικό μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη στο ΓΣΠ και ψυχολογικά θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια. Το κλίμα είναι αρκετά καλό και υπάρχει σιγουριά ότι η ομάδα με την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα θα πάρει το ζητούμενο. Εκτός πλάνων είναι ο Μαργκάσα, ενώ δύσκολα θα ρισκάρει ο Κετσπάγια τη συμμετοχή των Οκριασβίλι και Νταουσβίλι οι οποίοι δεν είναι 100% έτοιμοι. Έχοντας στο μυαλό και το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το πιο πιθανό είναι να μείνουν εκτός ενδεκάδας, ίσως και εκτός αποστολής.

Διαβάστε επίσης: Πώς υποδέχθηκαν τον Χριστοφή οι Ανορθωσιάτες και το μέγα ερώτημα

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, θα γίνουν αλλαγές με τον Λόρια να είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιό μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερό ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Βργκοτς και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή ίσως αγωνιστούν οι Αρτυματάς, Βασιλακάκης και Ράγιος, ενώ θέση διεκδικεί και ο Ιωάννου. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Καλτσάς, αριστερά ο Μανθάτης και στην κορυφή ο Κατσαράβα. Θέση στα αριστερά της επίθεσης διεκδικεί και ο Ντούρις. Για ενδεκάδα ακόμη δεν είναι έτοιμος ο Ανανίντζε. Στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί και ο Χριστοφή και εναπόκειται στην κρίση του Κετσπάγια εάν θα τον χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα «Κύριος» ο Χριστοφή, αποθέωσε Κετσπάγια και έδωσε υπόσχεση! (vid)

Αρκετός αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μιας και η ώρα έναρξης (17:00) προσφέρεται. Εκτιμάται ότι 5.000 φίλοι της Ανόρθωσης θα βρεθούν στις κερκίδες για να σπρώξουν τους παίκτες σε άλλη μία εντός έδρας νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ