aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ντεμπούτο με ΑΠΟΕΛ ο νέος κόουτς, τι ισχύει με Μπίσκαν

Ανόρθωση: Ντεμπούτο με ΑΠΟΕΛ ο νέος κόουτς, τι ισχύει με Μπίσκαν

Η σεζόν δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την Ανόρθωση. Η «Κυρία» αποχαιρέτισε πολύ νωρίς τον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ καθώς αποκλείστηκε από τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Έκτοτε, υπάρχουν μαύρα… σύννεφα πάνω από την ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ η… μπόρα ξέσπασε όταν άρχισε το πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Έτσι, ο δρόμος έμοιαζε… προδιαγεγραμμένος, αφού η μουρμούρα γύρω από το πρόσωπο του Ρόνι Λέβι είχε ήδη δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να διακόψουν την συνεργασία τους. Η διοίκηση της Ανόρθωσης βρίσκεται στο ψάξιμο για τον διάδοχο του Ισραηλινού τεχνικού, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να «έπαιξε» δυνατά στο ρεπορτάζ της «Κυρίας», όμως ο Γεωργιανός έβαλε μόνος του τέλος στα όποια σενάρια υπήρχαν μέσω της γραπτής δήλωσης που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: «Πώς μπορώ να αρνηθώ την Ανόρθωση; Θέλω, όμως είναι αδύνατον»

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αντρέας Παντελή κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο Κετσπάγια, χωρίς ωστόσο να «δυναμιτίζει» το κλίμα. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ανέφερε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super ΣΠΟΡ FM 104.0), πως η άποψη του κόουτς είναι σεβαστή αλλά η όποια συζήτηση είναι αχρείαστη.

Διαβάστε επίσης: Κετσπάγια: Η ενότητα που χάθηκε και η αντίθεση στη γραπτή του δήλωση

Οι διεργασίες για εξεύρεση νέου προπονητή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση, ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι στον πάγκο της Ανόρθωσης στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (6/10). Όσον αφορά στα ονόματα, το τελευταίο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν αυτό του Μπίσκαν ο οποίος δεν είναι πια φαβορί όπως δήλωσε, παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές μπήκαν βαθυά σε συζητήσεις. Τέλος, πρόσθεσε πως στα υπόψη βρίσκεται ένας Ιταλός και ένας Ισπανός, ενώ το θέμα με τον νέο προπονητή, αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ