aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Νο1 στόχος του Κετσπάγια ο Μπουσουλάτζιτς»

Ανόρθωση: «Νο1 στόχος του Κετσπάγια ο Μπουσουλάτζιτς»

Μετεγγραφικά παιχνίδια ατζέντηδων ή πραγματικότητα; Αν έπρεπε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά και να στοιχηματίσουμε κάπου θα ποντάραμε στο πρώτο. Ο Αζερ Μπουσουλάτζιτς τέθηκε εκτός πλάνων του Ατρόμητου και σύμφωνα με παρακηνιακή στήλη στην εφημερίδα Sportime της Ελλάδας εμφανίζεται ως η πρώτη επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ανόρθωσης.

Στην Ελλάδα, σημειώνουν ότι ο Βόσνιος μέσος μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της «Κυρίας» να αποκτήσει τον Νίκα Νινούα από τον ΠΑΟΚ στράφηκαν στην επιλογή του Μπουσούλατζιτς. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται ως υποψήφιος μετεγγραφικός στόχος κυπριακής ομάδας, όμως «φωτιά» δεν είδαμε ποτέ

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Παρασκήνια» του Sportime το Σάββατο, ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να ήθελε τον Νινούα στην Ανόρθωση, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έκανε καμία υποχώρηση στην κάλυψη του συμβολαίου και το επικείμενο deal «χάλασε».

Κάτι που δε «χάλασε» τον Αζερ Μπουσουλάτζιτς που είναι «εκτός πλάνων» στον Ατρόμητο και Νο1 πλέον στην λίστα των Κυπρίων για να καλύψουν την ανάγκη του στον άξονα. Αν ο Βόσνιος πέσει στο 120άρι τον χρόνο θα γίνει η δουλειά…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ