aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Νέες... εξετάσεις με δοκιμές Μίλανιτς

Ανόρθωση: Νέες… εξετάσεις με δοκιμές Μίλανιτς

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης συνεχίζεται σήμερα με φιλική αναμέτρηση στο «Αμμόχωστος». Αντίπαλος η συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα στις 20:00. Ο Ντάρκο Μίλανιτς θα έχει την ευκαιρία για νέες δοκιμές και συμπεράσματα, όμως πολύ πιθανόν να παρατάξει την ενδεκάδα που προορίζει για τα αρχικά στάδια της σεζόν.

Διαθέσιμοι είναι οι Αμπαρτζουμιάν, Εμπραλίτζε και Κίκο, οι οποίοι δεν έπαιξαν στο φιλικό με τη Δόξα και εναπόκειται στην τεχνική ηγεσία εάν θα τους χρησιμοποιήσει. Αντίθετα, οι τραυματίες Ράντονιτς και Χριστοφή δεν θα αγωνιστούν και εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν προς το τέλος του μήνα. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Ανδρέας Κατσαντώνης, ο οποίος περνά από δοκιμαστικά και εφόσον ικανοποιήσει θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Tην ερχόμενη Τετάρτη η «Κυρία» θα αναμετρηθεί με τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Αχυρώνα-Ονήσιλου στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας και η πρόβα τζενεράλε για το νέο πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 20 Αυγούστου, με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ