aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Νέα συνεργασία, νέοι πάγκοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (pics)

Ανόρθωση: Νέα συνεργασία, νέοι πάγκοι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (pics)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την ιταλική εταιρεία κατασκευής μηχανοκίνητου εξοπλισμού OMP Racing, με έδρα της τη Γένοβα της Ιταλίας. Η εταιρεία OMP racing στο πλαίσιο της συνεργασίας άλλαξε όλες τις καρέκλες που βρίσκονταν στο πάγκο της ομάδας αλλά και αυτό των φιλοξενουμένων, με την καινούρια εικόνα των πάγκων να κάνει την εμφάνιση της άμεσα και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι με τον Ερμής τη Κυριακή.

Ο γενικός διευθυντής της OMP παρουσιάστηκε χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία, τονίζοντας τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινούμε συνεργασία με τον πιο ιστορικό Σύλλογο στην Κύπρο, ο οποίος δείχνει να έχει προσδοκώμενη και αυξημένη αξία στο χώρο του αθλητισμού. Η επικοινωνία και το όραμα που υπάρχει στο Τμήμα Μάρκετινγκ της Ανόρθωσης συμβαδίζει πλήρως με τις δικές μας ψηλές απαιτήσεις και γι’ αυτό άλλωστε προχωρήσαμε σε αυτή τη συμφωνία. Μια συμφωνία, η οποία πληρεί στο μέγιστο βαθμό τα κριτήρια που θέτουμε για μια συνεργασία και την οποία ευελπιστούμε και ανυπομονούμε να την ενισχύσουμε και στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ