aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Νέα σελίδα

Ανόρθωση: Νέα σελίδα

Η διοίκηση της Ανόρθωσης με ανακοίνωσή της, ενημέρωση ότι από τις 30 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων της Ανόρθωσης, η επίσημη σελίδα του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, βρίσκεται στο διαδίκτυο.

«Όσοι επιθυμείτε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα του Συλλόγου μας, όλες τις πρόσφατες ειδήσεις, εκδηλώσεις και πολλά άλλα θα μας βρείτε στη διεύθυνση www.Anorthosis.com.cy

Σκοπός της δημιουργίας της σελίδας είναι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας , και η προβολή της ιστορίας μας μέσα από συνεντεύξεις και αφιερώματα. Επίσης θα προβάλλεται η ιστορία της πόλης μας , καθώς και ολόκληρης της επαρχίας Αμμοχώστου αρχής γενομένης από τους κατεχόμενους δήμους και κοινότητες μας.

Iδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Μιχάλη Bασιλείου, εκτελεστικό σύμβουλο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, τον κ. Μιχάλη Νεοφύτου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και πρόεδρο της Πολιτιστικής μας Επιτροπής, καθώς και τους κ Χάρη Χαραλάμπους (Code Eleven) δημιουργό και Χαράλαμπο Χριστοφίδη (AdVice Advertising Consultants) σχεδιαστή της σελίδας μας, όπως επίσης και όλους όσους συνέβαλαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, στη δημιουργία της ιστοσελίδας αυτής.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς για την διαχρονική σας στήριξη.

Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Aενάως Aναγεννάται»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ